Wednesday 9 May 2012
Apa itu Cellfood?
CELLFOOD adalah produk kesihatan untuk semua kehidupan, dicipta berasaskan oksigen dan hidrogen dengan kaedah yang canggih. CELLFOOD telah membekalkan kebaikan, nutrisi yang selamat selama lebih 40 tahun, tanpa sebarang toksin atau kesan memudaratkan.
PENCIPTA CELLFOOD
Everett Lafayette Storey adalah seorang ahli mikrobiologi dan ahli kimia fizikal. Beliau merupakan pakar dalam penggunaan Deuterium, satu-satunya isotop hidrogen yang tidak radioaktif, dengan teknologi di-polar, di-base, air berat dan teknolgi ikatan daya atomik. Dengan kepakarannya dalam penemuan dan akademik profesional, pada tahun 1956 beliau berjaya mencipta Cellfood (Deutrosulfazyme), satu keluaran berasaskan deuterium yang didakwa oleh beliau adalah penyelesaian bagi pelbagai penyakit dengan kaedah penyembuhan menerusi kembalikan kimia tubuh.
Subscribe to:
Posts (Atom)